Llibre de visites

Jaume Cardona Casanova 
Vila-seca
email
He arribat fins aquí buscant informació d'avantpassats meus, estaria molt agraït de saber si algú té dades de les persones següents que, segons sembla, van ser nascuts i residents al poble: la familia Cardona Baldrich, dels que sembla que dos dels seus membres van arribar a ser alcaldes del poble durant la primera meitat del segle XIX i Jaume Cardona Martí, nascut el 1806 posiblement al Pont. Qualsevol informació será molt d'agraïr. Gràcies!

Dilluns, 26 de Gener de 2015 / 17:28:52
Joaquim Ma. Nubiola 
El Pont d'Armentera
Gracies a Deu hi hagut un canvi en el consistori del Pont. Encara que s'han trobat la caixa molt més buida del que es pensaven i en més deutes dels reconeguts pel anterior batlle, des de el primer moment s'ha notat. Una piscina renovada, una festa major molt més lluïda amb una gran participació de jovent. En fi que sembla que s'ha acabat aquest mal son que ens ha acompanyat durant els darrers anys.

Dilluns, 15 de Agost de 2011 / 15:42:59
josep maria mateu 
vilafranca
aquest any no hem pogut anar a la processo pero a partir de les vuit pensarem en el sant crist i en tots els pontorrins que hi seran i tambe pels que ja no hi son en mencio especial a la meva avia Lola Esteve del molinet

Dilluns, 03 de Gener de 2011 / 19:47:17
MARIA TERESA 
La Fatarella ( Tarragona )
- ÉS UNA DIADA MOLT IMPORTANT : LA DEVOCIÓ I L´ AGRAïMENT AL MIRACULÓS SANT CRIST DE LA VILA DEL PONT D´ARMENTERA. - NOSALTRES HEM POGUT PARTICIPAR D´AQUESTA GRAN FESTA I GUARDEM UN GRAN RÉCORD EN EL COR. - MOLTES GRÀCIES !

Dilluns, 03 de Gener de 2011 / 11:07:57
Francesc Felip Francesch 
St, jaume dels domenys
la meva infantesa, la vaig pasar al poble, el meu pare era el sisco de ca la barbara, de fet el poble no el conec massa bé,escric aixo perqué estem intentant de vendre un tros de terreny que esta a la fi del mas aragó, ja que nosaltres no farem res d´aquest terreny, també ens em possat amb contactes amb caçadors per tal de vendral ja que el mateix tros te dret a coto, ssi algù estigues interesat pot trucar al nuemro 659 36 38 00

Dilluns, 28 de Juny de 2010 / 10:55:48
Margarita 
Tarragona
Quins bons records guardo del Pont!, vaig viure entre 1968 i 1972 i vaig fer molt bones amigues: Magdalena Montserrat, Dolors Bataller, també vaig tindre bons companys d'estudis: Ramon Andreu, Juan Ruiz i el millor mestre que he tingut mai, Don Diego que em va preparar perfectament per a superar el 1º i 2º de l'antic batxiller. Salutacions

Dimarts, 02 de Març de 2010 / 17:20:48
joaquim maria nubiola 
el pont d'armentera
He llegit tots aquests comentaris de la gent que ha conegut El Pont, gent que hi ha passat temporades o s'ha aturat algun moment, però els que hi vivim veiem la inoperància i la deixadesa de l'equip de govern. Els indrets més bonics abandonats, la joventut ja porta molts anys desatesa, després ens queixem. En resum un poble preciós que intenta subsistir a pesar dels seus governants.

Diumenge, 09 de Agost de 2009 / 21:12:30
raúl hernández 
sant antoni de portmany-illa d´éivissa.
El Pont va ser el meu primer destí ara fa 16 anys. I el record amb molt de carinyo. Les passejades per anar fins la Sort a dinar cada día. Vaig engreixar 20 kilos en un any. Vaig passar pel Pont un dia ara fa 5 anys i no havia cambiat res. Espero que continuï igual. Un abraç desde Eivissa.

Dijous, 08 de Gener de 2009 / 19:37:24
Nathalie 
Salou

homepage 
Estaba buscando las paginas webs sobre tarragona para hacer un listado y llegue aqui.

Dimarts, 30 de Desembre de 2008 / 01:57:15
Emili Becker 
Timisoara
Un descendent de cal Pau el Buscarrillu, que viu molt lluny, molta ilusio de trobar el Pont a internet!!

Diumenge, 06 de Abril de 2008 / 21:44:53


 

Maria Teresa 
La Fatarella
- He estat al Pont diverses vegades per motius bonics. M´ha encantat el Retaule de l´Església.És una autèntica Meravella. I les pesones que hi conec són Fantàstiques, en majúscules ! Salutacions dúna noia filla de La Fatarella, que viu a Constantí.

Divendres, 22 de Febrer de 2008 / 11:33:20
teresa ayats 
sabadell
Què dir del pont...... Que la gent que hi ha passat, o viscut durant un temps, o per sempre que no sàpiga..... Només comentar que és un poble on les experiències viscudes no s'oblidaran mai!!! Saludar a tots els pontorrins i pontorrines!!! com vosaltres ningú!!! Per cert animar a la gent que el visiti!!! us encantarà la gent, el poble, és a dir, tot!!!

Dissabte, 24 de Novembre de 2007 / 10:23:37
Lluís Trilla Bausili 
Reus

 
Només una salutació i dir que estic encantat de saber alguna cosa més d'aquest municipi, pel cual he passat molts cops. Permetin-me una pregunta: estarien interessats en forma part de rutes turístiques per grups de turisme en moto?

Dissabte, 22 de Setembre de 2007 / 23:08:21